joi, septembrie 21, 2023

Cele Mai Bune Podcasturi Tehnologice de Ascultat: Cunoștințe de Experți în Ureche

În Ascultarea Specialiștilor Tehnologiei: Podcasturi de Top pentru Cunoștințe de Calitate

De Citit

Podcasturile au devenit o modalitate populară de a obține informații și de a învăța dintr-o varietate de domenii. Dacă sunteți pasionat de tehnologie și doriți să vă păstrați la curent cu cele mai noi tendințe și dezvoltări din industrie, atunci podcasturile tehnologice sunt o sursă excelentă de cunoștințe. Aceste emisiuni audio captivante vă oferă o perspectivă profundă asupra tehnologiilor emergente, inovațiilor și impactului lor asupra societății. Iată o listă cu cele mai bune podcasturi tehnologice pe care să le ascultați pentru a obține idei experte în ureche:

1. The Vergecast

Gazdele acestui podcast discută săptămânal cele mai recente noutăți și evenimente tehnologice. De la lansări de produse până la subiecte sociale legate de tehnologie, veți fi informat cu privire la tot ce se întâmplă în lumea tehnologiei.

2. Accidental Tech Podcast

Trei dezvoltatori software discută despre subiecte tehnologice, inovații și gadget-uri cu o doză de umor și sarcasm. Acest podcast este o experiență amuzantă și informativă în același timp.

3. Reply All

Un podcast despre internet și cum afectează viața noastră de zi cu zi. Gazdele explorează povești fascinante, de la evenimente virale pe internet la descoperirea laturii întunecate a tehnologiei.

4. TED Radio Hour

Acest podcast preia cele mai bune discursuri TED și le dezvoltă într-o experiență audio captivantă. Veți explora subiecte tehnologice și științifice, precum și idei inovatoare din diverse domenii.

5. The Upgrade by Lifehacker

Acest podcast oferă sfaturi și trucuri pentru a vă îmbunătăți viața și a vă păstra la curent cu cele mai recente tehnologii și aplicații utile.

6. Waveform: The MKBHD Podcast

Realizatorul Marques Brownlee discută despre cele mai noi gadget-uri și echipamente electronice, oferindu-vă o perspectivă tehnică asupra celor mai noi inovații.

7. Clockwise

În fiecare săptămână, patru invitați dezbat subiecte tehnologice și pun în discuție subiecte precum gadget-uri, aplicații și tendințe din industrie.

8. StartUp Podcast

Acest podcast explorează poveștile antreprenorilor și start-up-urilor din lumea tehnologiei, oferind o privire în culisele acestor aventuri antreprenoriale.

9. TechStuff

Acest podcast examinează tehnologiile din spatele scenelor, cum au evoluat și cum au influențat lumea în care trăim.

10. Darknet Diaries

Acest podcast vă aduce în lumina reflectoarelor poveștile rețelelor informatice subterane și a hackerilor care operează în spatele lor.

11. The Wired Podcast

Jurnaliștii de la Wired explorează cele mai noi subiecte din industria tehnologică, de la securitate cibernetică la inteligența artificială.

12. Note to Self

Acest podcast analizează modul în care tehnologia ne afectează viața personală, de la viața privată la modul în care comunicăm și relaționăm cu ceilalți.

13. Rocket

Acest podcast aduce discuții amuzante și captivante despre cultura tehnologică și subiectele fierbinți din industrie.

14. The CultCast

Acest podcast abordează subiecte tehnologice și discută despre cele mai recente lansări de produse Apple și noutățile din lumea tehnologiei.

15. Hackable?

Acest podcast explorează nivelurile de securitate ale tehnologiei noastre de zi cu zi și prezintă experimente pentru a testa vulnerabilitățile acestora.

16. The Daily Tech News Show

Acest podcast vă aduce cele mai importante știri și evenimente tehnologice în fiecare zi, oferindu-vă o perspectivă actualizată asupra industriei.

17. Techmeme Ride Home

Acest podcast vă aduce cele mai importante știri tehnologice ale zilei, puse în discuție și analizate pentru a vă păstra la curent cu cele mai recente evenimente din industrie.

18. The Internet of Things Podcast

Acest podcast explorează tehnologiile Internet of Things și modul în care acestea ne afectează viața de zi cu zi.

19. The Talk Show With John Gruber

Acest podcast prezintă discuții informale despre tehnologie și inovații, cu invitați speciali din industrie.

20. The AI Podcast

Acest podcast aduce în discuție cele mai recente dezvoltări în domeniul inteligenței artificiale și cum aceasta influențează viitorul tehnologiei.

21. The Verge Gadget Lab

Acest podcast oferă recenzii detaliate ale celor mai noi gadget-uri și dispozitive electronice, ajutându-vă să vă informați înainte de a face o achiziție.

Ascultarea acestor podcasturi tehnologice vă va permite să vă păstrați la curent cu cele mai noi inovații și tendințe din lumea tehnologiei. Fie că sunteți un profesionist în domeniu sau doar un pasionat de tehnologie, aceste emisiuni audio vă vor oferi o perspectivă profundă și inspirație pentru a explora domeniul fascinant al tehnologiei.

SourceTipsTrick

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonați-vă la newsletter
Loading
Ultimele știri

Counter-Strike 2 se lansează săptămâna viitoare, conform teaserului Valve de miercuri

Lansarea așteptată a „Counter-Strike 2” Se așteaptă ca „Counter-Strike 2” să fie lansat săptămâna viitoare, în urma unui teaser nu...
Știri populare

De ce Tradeville.ro refuză să alimenteze conturile înainte de IPO-ul Hidroelectrica: Interese ascunse sau simple întârzieri tehnice?

Astăzi, vom discuta o problemă care a generat multă neliniște și speculații în rândul investitorilor din România: refuzul Tradeville.ro de a alimenta conturile clienților...

Paul Geoffrey: In Memoriam – Celebrând călătoria remarcabilă a starului din „Better Call Saul” și „Excalibur”, decedat la 68 de ani din cauza cancerului

3 iunie 2023 a marcat sfârșitul unei ere pentru lumea actorilor. Actorul britanic, Paul Geoffrey, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din popularul...

Analiză SNN – Acțiunile S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. în Scădere Continuă – Este Momentul de Cumpărare?

SNN (S.N. NUCLEARELECTRICA S.A.) a fost în centrul atenției în ultima săptămână, cu acțiunile sale într-o tendință constantă de scădere. Investitorii se întreabă dacă...

Mai multe articole similare