marți, februarie 27, 2024

Spuneți adio programării: Microsoft lansează Power Platform Copilot

De Citit

În lumea tehnologiei, suntem întotdeauna în căutarea unor modalități noi și inovatoare de a ne ușura munca. Microsoft, unul dintre cei mai mari investitori în OpenAI, compania mamă a ChatGPT, a lansat recent o nouă funcție care ar putea schimba modul în care dezvoltatorii construiesc aplicații. Acest articol vă va prezenta noul Power Platform Copilot și cum vă poate ajuta să creați aplicații într-un mod complet nou.

Ce este Microsoft Power Platform Copilot?

După lansarea GPT-4 de către OpenAI, internetul a fost plin de discuții despre Microsoft și cum noile tehnologii ale OpenAI sunt implementate în produsele Microsoft, precum Bing search, Edge browser, Office 365 și altele. Power Platform Copilot este o nouă funcție a Microsoft Power Platform care permite dezvoltatorilor să construiască aplicații cu ajutorul inteligenței artificiale (AI).

Cum funcționează Power Platform Copilot?

Cu Power Platform Copilot, dezvoltatorii pot discuta cu GPT și descrie aplicația pe care doresc să o creeze. Copilot poate apoi construi aplicația în câteva secunde și sugera sfaturi pentru a o îmbunătăți. Iată câteva moduri în care Power Platform Copilot poate ajuta dezvoltatorii:
Power Apps: Dezvoltatorii descriu aplicația folosind un limbaj natural simplu, iar Power Apps construiește aplicația, scriind cod pentru interfața cu utilizatorul, creând tabela de date și logica afacerii.
Power Automate: Procesele automate pot fi create folosind limbaj natural, indiferent de complexitatea cerințelor. Copilot poate optimiza și actualiza procesul într-o manieră bazată pe dialog.
Power Virtual Agents: Utilizatorii pot introduce o adresă de site web pentru a conecta agenții virtuali cu conținutul site-ului web, baza de cunoștințe și alte date, permițând GPT să genereze răspunsuri.

Beneficiile utilizării Power Platform Copilot

Economisiți timp și resurse

Unul dintre cele mai mari avantaje ale folosirii Power Platform Copilot este economisirea timpului și resurselor. Dezvoltatorii nu mai trebuie să scrie cod manual pentru a construi aplicații, ci pot folosi în schimb AI pentru a face acest lucru într-un timp mult mai scurt.

Flexibilitate și personalizare

Utilizatorii pot personaliza aplicația interacționând cu Copilot, adăugând noi coloane în tabela de date, umplând tabela de date cu date de eșantion și multe altele. Chiar dacă apar probleme în timpul creării aplicației, Copilot poate sugera modalități de a îmbunătăți aplicația.

Crearea de aplicații accesibile pentru ne-programatori

Power Platform Copilot face crearea de aplicații accesibilă și pentru persoanele care nu au experiență în programare. Utilizând limbaj natural și interacțiunea cu AI, oricine poate construi aplicații complexe și funcționale fără a fi nevoie de expertiză tehnică.

Integrare ușoară cu alte produse Microsoft

Power Platform Copilot este ușor de integrat cu alte produse Microsoft, precum Office 365, Bing și Edge. Aceasta înseamnă că dezvoltatorii pot profita de beneficiile oferite de aceste produse în timp ce construiesc aplicații noi și inovatoare.

Exemple de aplicații create cu Power Platform Copilot

Aplicație de îmbarcare a angajaților

Să presupunem că doriți să creați o aplicație pentru îmbarcarea noilor angajați, care să colecteze datele lor și să le ofere conținut de instruire și module de învățare. Puteți spune Power Apps: „Creează o aplicație de îmbarcare a angajaților, obține datele noilor angajați și distribuie conținut de instruire și module de învățare”. Copilot va crea aplicația într-o singură etapă, economisind timp și efort.

Proces de aprobare a cheltuielilor

Dacă doriți să creați un proces automatizat de aprobare a cheltuielilor pentru compania dvs., puteți folosi Power Automate Copilot. Spuneți: „Creează un proces de aprobare a cheltuielilor care să trimită cererile de cheltuieli către manager pentru aprobare și să informeze angajații despre decizia luată”. Copilot va construi procesul și vă va oferi posibilitatea de a-l optimiza și actualiza în funcție de nevoile dvs.

Robot de asistență pentru clienți

Cu Power Virtual Agents Copilot, puteți construi un robot de asistență pentru clienți care să răspundă la întrebările acestora despre produsele și serviciile dvs. Trebuie doar să descrieți în limbaj natural ce doriți ca robotul să facă, iar Copilot va crea procesul corespunzător. De exemplu: „Creează un robot care să răspundă la întrebările clienților despre politica noastră de returnare și garanție”.

Concluzie

Microsoft Power Platform Copilot reprezintă un pas uriaș în domeniul dezvoltării de aplicații, aducând inteligența artificială în centrul procesului de creație. Cu economii de timp și resurse, flexibilitate și personalizare și accesibilitate pentru utilizatorii fără experiență în programare, Copilot este un instrument puternic care poate schimba modul în care dezvoltăm aplicații în viitor.

Indiferent dacă sunteți un dezvoltator experimentat sau un utilizator fără experiență tehnică, Power Platform Copilot poate ușura procesul de construire a aplicațiilor și vă poate ajuta să vă concentrați pe inovație și pe îmbunătățirea afacerii dvs.

Nu ratați ocazia de a explora această nouă funcție oferită de Microsoft și de a descoperi cum Power Platform Copilot vă poate ajuta să creați aplicații uimitoare, eficiente și personalizate. Acest instrument revoluționar poate avea un impact semnificativ asupra modului în care lucrăm și ne desfășurăm activitatea, deschizând noi posibilități în lumea tehnologiei și dezvoltării de aplicații.

Acum este momentul să vă alăturați revoluției și să încercați Microsoft Power Platform Copilot pentru a vă îmbunătăți procesul de dezvoltare a aplicațiilor și a vă transforma afacerea. Experimentați puterea inteligenței artificiale și descoperiți cum aceasta poate schimba modul în care creați și gestionați aplicațiile dvs. într-un mod simplu, rapid și eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonați-vă la newsletter
Loading
Ultimele știri

HuLaHo Pagini de Colorat: O Revoluție în Lumea Artelor Vizuale pentru Copii și Adulți

LiMiT, o companie inovatoare în domeniul artei și divertismentului, a lansat în 2022 o platformă unică care schimbă modul...
Știri populare

Sfaturi pentru antrenamente eficiente acasă: Menține-te în formă și activ la domiciliu

Introducere: În lumea agitată de astăzi, menținerea unui stil de viață sănătos și activ este esențială pentru bunăstarea generală. Cu toate acestea, programele noastre încărcate...

De ce Tradeville.ro refuză să alimenteze conturile înainte de IPO-ul Hidroelectrica: Interese ascunse sau simple întârzieri tehnice?

Astăzi, vom discuta o problemă care a generat multă neliniște și speculații în rândul investitorilor din România: refuzul Tradeville.ro de a alimenta conturile clienților...

Beneficiile pâinii sănătoase din fulgi de ovăz și semințe de in (Rețetă și Instrucțiuni)

Atunci când căutați o alternativă sănătoasă și delicioasă la pâinea obișnuită, pâinea din fulgi de ovăz și semințe de in devine o alegere excelentă....

Mai multe articole similare