miercuri, noiembrie 8, 2023

Counter-Strike 2 se lansează săptămâna viitoare, conform teaserului Valve de miercuri

După o așteptare lungă, „Counter-Strike 2” este pe cale să apară în scenă, promițând să revoluționeze lumea jocurilor esports.

De Citit

Lansarea așteptată a „Counter-Strike 2”

Se așteaptă ca „Counter-Strike 2” să fie lansat săptămâna viitoare, în urma unui teaser nu prea criptic de la dezvoltatorul Valve pe Twitter.

Într-un tweet, echipa oficială Counter-Strike a întrebat pe cei ce îi urmăresc ce fac miercurea viitoare, adică pe 27 septembrie. Mulți cred că aceasta confirmă că „Counter-Strike 2” se va lansa pe 27 septembrie, lăsându-ne doar șapte zile de așteptare.

Semnale anterioare despre lansare

Până la acest moment, cel mai solid indiciu pe care l-am avut despre data lansării a fost promisiunea Valve de lansare în vara anului 2023, un termen pe care l-au ratat.

După anunțul inițial, nu am avut nicio informație despre când se va lansa „Counter-Strike 2”, dar acest indiciu pare să confirme data.

Ce ne rezervă „Counter-Strike 2”?

„Counter-Strike 2” reprezintă actualizarea masivă la CS:GO care a fost dezvăluită mai devreme în acest an. Au fost dezvăluite o mulțime de caracteristici noi, de la grenade de fum complet refăcute până la noi efecte vizuale, mișcări și rate de server pentru eliminarea sistemului tick.

Toate hărțile majore au primit, de asemenea, un nou look, unele fiind complet refăcute. Deși va fi lansat tehnic ca o actualizare gratuită la CS:GO, CS2 este practic un joc complet nou.

SourceTwitter

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonați-vă la newsletter
Loading
Ultimele știri

HuLaHo Pagini de Colorat: O Revoluție în Lumea Artelor Vizuale pentru Copii și Adulți

LiMiT, o companie inovatoare în domeniul artei și divertismentului, a lansat în 2022 o platformă unică care schimbă modul...
Știri populare

De ce Tradeville.ro refuză să alimenteze conturile înainte de IPO-ul Hidroelectrica: Interese ascunse sau simple întârzieri tehnice?

Astăzi, vom discuta o problemă care a generat multă neliniște și speculații în rândul investitorilor din România: refuzul Tradeville.ro de a alimenta conturile clienților...

Paul Geoffrey: In Memoriam – Celebrând călătoria remarcabilă a starului din „Better Call Saul” și „Excalibur”, decedat la 68 de ani din cauza cancerului

3 iunie 2023 a marcat sfârșitul unei ere pentru lumea actorilor. Actorul britanic, Paul Geoffrey, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din popularul...

Analiză SNN – Acțiunile S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. în Scădere Continuă – Este Momentul de Cumpărare?

SNN (S.N. NUCLEARELECTRICA S.A.) a fost în centrul atenției în ultima săptămână, cu acțiunile sale într-o tendință constantă de scădere. Investitorii se întreabă dacă...

Mai multe articole similare