vineri, mai 17, 2024

Counter-Strike 2 se lansează săptămâna viitoare, conform teaserului Valve de miercuri

După o așteptare lungă, „Counter-Strike 2” este pe cale să apară în scenă, promițând să revoluționeze lumea jocurilor esports.

De Citit

Lansarea așteptată a „Counter-Strike 2”

Se așteaptă ca „Counter-Strike 2” să fie lansat săptămâna viitoare, în urma unui teaser nu prea criptic de la dezvoltatorul Valve pe Twitter.

Într-un tweet, echipa oficială Counter-Strike a întrebat pe cei ce îi urmăresc ce fac miercurea viitoare, adică pe 27 septembrie. Mulți cred că aceasta confirmă că „Counter-Strike 2” se va lansa pe 27 septembrie, lăsându-ne doar șapte zile de așteptare.

Semnale anterioare despre lansare

Până la acest moment, cel mai solid indiciu pe care l-am avut despre data lansării a fost promisiunea Valve de lansare în vara anului 2023, un termen pe care l-au ratat.

După anunțul inițial, nu am avut nicio informație despre când se va lansa „Counter-Strike 2”, dar acest indiciu pare să confirme data.

Ce ne rezervă „Counter-Strike 2”?

„Counter-Strike 2” reprezintă actualizarea masivă la CS:GO care a fost dezvăluită mai devreme în acest an. Au fost dezvăluite o mulțime de caracteristici noi, de la grenade de fum complet refăcute până la noi efecte vizuale, mișcări și rate de server pentru eliminarea sistemului tick.

Toate hărțile majore au primit, de asemenea, un nou look, unele fiind complet refăcute. Deși va fi lansat tehnic ca o actualizare gratuită la CS:GO, CS2 este practic un joc complet nou.

SourceTwitter

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonați-vă la newsletter
Loading
Ultimele știri

Cele mai bune rețete cu conținut scăzut de carbohidrați pentru 2025

Salut! Dacă ești în căutarea unor rețete delicioase și sănătoase cu conținut scăzut de carbohidrați, ai ajuns în locul...
Știri populare

Cele mai bune podcasturi de comedie din 2023: Spectacole de divertisment de neuitat pentru râsete nesfârșite

Ești în căutarea celor mai bune podcasturi de comedie pentru a-ți umple zilele cu râsete și divertisment? Nu căuta mai departe! Am compilat o...

Sfaturi pentru antrenamente eficiente acasă: Menține-te în formă și activ la domiciliu

Introducere: În lumea agitată de astăzi, menținerea unui stil de viață sănătos și activ este esențială pentru bunăstarea generală. Cu toate acestea, programele noastre încărcate...

Beneficiile pâinii sănătoase din fulgi de ovăz și semințe de in (Rețetă și Instrucțiuni)

Atunci când căutați o alternativă sănătoasă și delicioasă la pâinea obișnuită, pâinea din fulgi de ovăz și semințe de in devine o alegere excelentă....

Mai multe articole similare