miercuri, martie 20, 2024

Ideogram AI: Noul Jucător în Domeniul Generării de Imagini AI

Ideogram AI: Viitorul Generării de Text în Imagini

De Citit

Ce este Ideogram AI?

Fondată de foști cercetători de la Google Brain și lansată cu un semnificativ capital inițial de 16,5 milioane de dolari de la investitori de renume precum a16z și Index Ventures, Ideogram AI aduce ceva nou pe piață: generarea fiabilă de text în cadrul imaginilor.

Echipa noastră de fondatori este alcătuită din experți de renume mondial în domeniul AI, care au condus anterior proiecte transformatoare la Google Brain, UC Berkeley, CMU și Universitatea din Toronto. Lucrările noastre fundamentale în AI includ: Modelele de Difuzie cu Zgomot Redus, Imagen: sistemul text-la-imagine al Google, Imagen Video pentru sinteza video, WaveGrad pentru sinteza vocală, recunoașterea vocală neurală, traducerea automată neurală, învățarea contrastivă pentru reprezentări vizuale și învățarea imitativă generativă adversarială.

-Ideogram

Ideogram AI pare să fi rezolvat problema încorporării exacte a textului în imaginile generate.

Aplicația web, disponibilă pentru înscrierea în versiunea beta, oferă un preset de „tipografie” printre opțiunile sale de stil.

Acest lucru permite utilizatorilor să creeze imagini cu elemente text, prezentate în culori, fonturi, dimensiuni și stiluri variate.

Cum să folosești Ideogram AI?

Pentru a începe cu Ideogram AI, vizitați site-ul oficial și faceți clic pe butonul ‘Înscrie-te cu Google’ pentru a vă crea contul.

După aceea, vi se va cere să alegeți un nume unic care va fi asociat cu URL-ul profilului dvs.

Pasul 1

Odată ajunși pe tabloul de bord principal, veți observa o casetă de text destinată introducerii prompturilor.

De exemplu, în timpul testului nostru, am introdus promptul „Text ‘DATA SCIENCE’, culori vibrante, 8k, redare 3D, vibrant, tipografie”.

Pasul 2

Platforma oferă, de asemenea, opțiuni pentru selectarea unui raport de aspect, oferindu-vă alegeri precum „10:16”, „1:1” și „16:10”.

Acest lucru este util în special dacă generați imagini pentru platforme specifice care necesită dimensiuni particulare.

După configurarea setărilor, apăsați butonul ‘Generați’ și așteptați.

Sistemul va procesa cererea dvs. și în cele din urmă va afișa patru versiuni diferite ale imaginii generate din care să alegeți.

Limitări și Competiție

Cu toate acestea, Ideogram AI nu este fără limitări. Testarea noastră a dezvăluit inconsistențe în calitatea outputului.

De asemenea, platforma lipsește de unele funcții disponibile în generatoarele de imagini concurente, cum ar fi funcționalitățile de zoom out/outpainting.

Între timp, concurența nu stă pe loc. Midjourney, un alt actor din arena generării de imagini AI, tocmai a lansat noua sa funcție „vary region”, care permite utilizatorilor să adauge, să elimine sau să ajusteze părți specifice ale imaginilor generate.

În Concluzie

În ciuda acestor dezavantaje, Ideogram AI oferă un serviciu specializat care abordează un gol în peisajul curent al generării de imagini AI, plasându-l ca un nou venit semnificativ în acest sector în rapidă evoluție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonați-vă la newsletter
Loading
Ultimele știri

HuLaHo Pagini de Colorat: O Revoluție în Lumea Artelor Vizuale pentru Copii și Adulți

LiMiT, o companie inovatoare în domeniul artei și divertismentului, a lansat în 2022 o platformă unică care schimbă modul...
Știri populare

Cele mai bune podcasturi de comedie din 2023: Spectacole de divertisment de neuitat pentru râsete nesfârșite

Ești în căutarea celor mai bune podcasturi de comedie pentru a-ți umple zilele cu râsete și divertisment? Nu căuta mai departe! Am compilat o...

Sfaturi pentru antrenamente eficiente acasă: Menține-te în formă și activ la domiciliu

Introducere: În lumea agitată de astăzi, menținerea unui stil de viață sănătos și activ este esențială pentru bunăstarea generală. Cu toate acestea, programele noastre încărcate...

De ce Tradeville.ro refuză să alimenteze conturile înainte de IPO-ul Hidroelectrica: Interese ascunse sau simple întârzieri tehnice?

Astăzi, vom discuta o problemă care a generat multă neliniște și speculații în rândul investitorilor din România: refuzul Tradeville.ro de a alimenta conturile clienților...

Mai multe articole similare